top of page

Renovaties

Algemene elektriciteit

Elektro-Westvlaanderen plaatst elektrische installaties voor woningen en appartementsgebouwen en u kunt bij ons terecht voor renovaties. Klant is koning, dus komen we door een persoonlijke en klantgerichte aanpak samen tot het beste resultaat. Om de kwaliteit te garanderen, werken we enkel met de beste materialen

Videofonie & Parlofonie 

Videofonie en parlofonie zijn niet meer weg te denken. Het is niet alleen handig maar het zorgt ook voor veiligheid. Wie staat er aan uw deur of wie heeft er aan uw deur gestaan? Bent u niet thuis? Geen probleem, het is zelfs mogelijk dat het toestel naar uw gsm belt zodat u onmiddellijk in contact komt met wie er aan uw deur staat. 

Verlichting

Verlichting biedt vele mogelijkheden en het bepaalt ook de sfeer in huis. Het is van belang om een lichtstudie te laten uitvoeren, die u helpt de juiste keuze te maken. Met onze ervaring en onze externe professionele lichtadviseur komen we tot het beste resultaat.

 

Werken die in aanmerking komen voor de renovatiepremie

Elektriciteit: facturen voor maximum 3.750 euro

De gehele of gedeeltelijke vernieuwing van de elektrische huisinstallatie. Onder elektrische huisinstallatie wordt verstaan het geheel van elementen om stroom en telecommunicatie te verdelen in de woning, inclusief de kosten van de aansluiting op het openbaar net en de plaatsing van de meetinstallatie voor elektriciteit. De conformiteit van de installatie met het Algemeen Reglement op de Elektrische Installaties moet aangetoond worden met een attest van een erkend keuringsorgaan.

Komen niet in aanmerking: installaties voor de productie van elektriciteit (b.v. fotovoltaïsche cellen), verlichtingsarmaturen en elektrische verbruikstoestellen.

in het groot 10.jpg
bottom of page